Zorgflats (ROB)

In de onmiddellijke buurt van Vlaspand Serviceflats bevindt zich Rustoord Vlaspand, een door de Vlaamse Overheid erkend Woonzorgcentrum (WZC), met voornamelijk zorgflats waar hulpbehoevende ouderen – ondanks de beperkingen van hun zorgbehoefte – kunnen wonen met behoud een zo groot mogelijke zelfstandigheid en waar aangepaste zorg en dienstverlening integraal deel uitmaken van het aanbod. De tweepersoonszorgflats hebben een oppervlakte van 46 m² en de éénpersoonsflats zijn 35 m² groot. Zij bestaan uit een living met kitchenette, een slaapkamer en een badkamer. De flats beschikken over een basismeubilair dat door de bewoners met persoonlijke zaken kan aangevuld worden. Indien de bewoner dit wenst, kan hij zijn living ook zelf volledig bemeubelen.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Meer informatie

Voor wie

De zorgflats in WZC Vlaspand zijn bedoeld voor hulpbehoevende ouderen die ondanks hun beperkingen toch nog zo zelfstandig mogelijk wensen te wonen, in een flat die zij naar eigen goeddunken kunnen inrichten, maar waar zij toch alle nodige verpleegkundige en andere zorgen aangeboden krijgen als deel van de integrale dienstverlening.

Dienstverlening

Voor bewoners van WZC Vlaspand zijn de gewone dagelijkse zorgen en diensten inbegrepen het aanbod, waarbij de meeste ook in de dagprijs begrepen zijn: verpleegkundige en andere verzorging, maaltijden, poets, animatie, … Daarbuiten worden ook een aantal extra diensten aangeboden zoals wasserij, kapsalon, pedicure, …

Prijsinformatie

Download onze prijzen