Serviceflats

Vlaspand Serviceflats is een door de Vlaamse Overheid erkende Groep van Assistentiewoningen (GAW) waar valide ouderen volledig zelfstandig en onafhankelijk kunnen wonen in veilige flats, met dienstverlening naar keuze en met de zekerheid dat er altijd hulp voorhanden is wanneer nodig. Alle serviceflats hebben een oppervlakte van een 50-tal m² en bestaan uit een living, eethoek, keuken, slaapkamer en badkamer. De bewoners kunnen de flats volledig naar eigen goeddunken bemeubelen en inrichten.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Meer informatie

Voor wie

Assistentiewoningen zijn bedoeld voor bewoners van minstens 65 jaar oud die nog valide en zelfredzaam zijn, maar om diverse redenen niet meer in hun eigen woning kunnen of wensen te blijven. Het is een zelfstandige woonvorm waar de bewoners zelf kiezen op welke diensten zij beroep doen.

Dienstverlenging

Vlaspand Serviceflats biedt een ganse reeks van optionele diensten aan. Belangrijkste is wellicht de Noodassistentie, waarbij de bewoners in een noodsituatie onmiddellijk bijstand kunnen inroepen vanuit het aanpalende woonzorgcentrum. Verder is er een groot aanbod van zowel interne als externe diensten, gaande van maaltijdbedeling tot poets, thuisverpleging, wasserij, kapsalon, …

Prijsinformatie

Download onze prijzen